Gå til hovedindhold
Hyggesnak mellem to kolleger

Fælleskommunalt Organisationssystem: Test

I følgende afsnit beskrives de muligheder som er specifikke for det fælleskommunale organisationssystem når man vil teste sin løsningen der benytter det fælleskommunale organisationssystem.

Testdatasæt

For at kunne vise eksempler på data som følger de anvisninger som skrive-anvenderne og kommunerne skal følge, er blevet etableret et testdatasæt som indeholder de gængse modelleringsaspekter som der benyttes. Datasættet er ikke volumenmæssigt repræsentativt, men dækker de overordnet strukturer. Testdatasæt med fiktivt data for den fiktive kommune Korsbæk kan downloades her.

Testmyndighed

Som nævnt tidligere, så har man som anvender/leverandør mulighed for at kunne blive oprettet en fiktiv testmyndighed/organisation på det eksterne testmiljø. Dette tillader anvendere at kunne opsætte og afprøve testscenarier med sin egen organisation før man inkludere en Kommune i sin udviklingsproces. Denne mulighed er oplagt hvis ikke at man allerede har et samarbejde med en Kommune, og dermed ikke har testmuligheder med deres data. Ofte vil der med de store kommuner være stor aktivitet i testmiljøet med mange leverandører der ændrer data løbende og der vil derfor kunne opstå uhensigtsmæssigheder hvis man vil forsøge at teste sin integration på samme tid som andre leverandører. Muligheden er forholdsvis ny, så hvis I ønsker at benytte denne mulighed, så kontakt venligst den fælleskommunale infrastruktur hos KOMBIT.

Kontakt KDI
Kommunernes Data og Infrastruktur (KDI)
Administrator for den fælleskommunale infrastruktur