Gå til hovedindhold
To sæt hænder foran en computer

Leverandørguide

Få overblik over Digitaliseringskataloget med en serie af links, der er grupperet efter emner, som vil klæde dig godt på i dit arbejde med den fælleskommunale infrastruktur.

Hvis du som leverandør er ny i infrastrukturen, eller blot ny i Digitaliseringskataloget, kan det måske virke overvældende med den mængde af information, der er stillet til din rådighed. Derfor får du her en liste over de links, du typisk vil have brug for som ny (men også velbevandret) leverandør.

Introduktion

"Hvad er infrastrukturen, hvad kan den, og hvorfor er den til?". Få en generel indflyvning til den fælleskommunale infrastruktur i helikopterperspektiv. Linksene nedenfor er relevant for dig, der er ny til infrastrukturen.

Links til introduktion

Grundfortælling
Hvad er den fælleskommunale infrastruktur, og hvad er den sat i verden for? Få en indflyvning i infrastrukturen, hvorfor den er til, hvilke potentialer, den indfrier m.m.
Læs mere her

Om Digitaliseringskatalogets formål og opbygning
Læs mere her

Hold dig ajour med nyhedsbreve
Hold dig opdateret med seneste nyt om events, nyheder, servicevinduer, samt om ændringer til specifikke integrationer.
Læs mere her

Onboarding af nye leverandører på infrastrukturen
Onboardingsprogrammet hjælper kommunale fagsystemsleverandører med at integrere til den fælleskommunale infrastruktur. KOMBIT stiller ressourcer og værktøjer til rådighed, som både leverandører og kommuner kan trække på undervejs i de enkelte forløb.
Læs mere her

Uddan dig i infrastrukturens løsninger
Bliv klogere på hvad de forskellige integrationer kan, og lær om deres samspil med hinanden. Hver løsning har sin egen side, der fortæller om løsningens formål, og hvordan du tager den i brug.
Læs mere her

Forretning

"Hvad kan man bruge infrastrukturen til i praksis, og hvad kan jeg forvente af ændringer i den kommende tid?". Få et overblik over, hvordan den fælleskommunale infrastruktur bruges af kommunerne til at løse deres opgaver, hvad de generelle vilkår er for brugen af infrastrukturen, og samtidig hvad der er i støbeskeen af ændringer, kommende opdateringer og meget mere.

Links til forretningsvendte sider

Generelle vilkår
For at benytte den fælleskommunale infrastruktur er der en række vilkår og betingelser, som du skal være indforstået med. Få det fulde overblik over dem nedenfor.
Læs mere her

Cases
Ønsker du at få inspiration til hvordan infrastrukturen kan bruges til at løfte særlige udfordringer i det kommunale landskab, så finder du et udvalg af cases her.
Læs mere her

Månedlig opdatering omkring, hvad der sker på infrastrukturen
Hver måned udsender vi en indbliksrapport. I denne kan du læse om den forgangne måneds forbrug af infrastrukturen, hvilke nye systemer der er kommet på infrastrukturen, og slutteligt er der typisk fremhævet nyheder, der er særligt relevante for dig som leverandør.
Læs mere her

Kvartalsvis opdatering omkring infrastrukturen
Hvert kvartal udsender vi en pipeline-rapport, der giver dig det fulde overblik over infrastrukturens løbende projekter for henholdsvis forretning, udvikling og drift. Her bliver du klogere på, hvilke ting der er sat i søen, hvornår de forventes færdige, hvilke udviklingsmæssige initiativer, der er planlagt, og meget mere.
Læs mere her

Ændringsønsker
Den fælleskommunale infrastruktur bliver løbende udviklet med nye integrationer. Læs mere nedenfor om, hvordan du indsender forslag til ændringsønsker via en webformular.
Læs mere her

Udvikling

"Hvordan udfører jeg test på infrastrukturen, og hvor finder jeg den hjælp, jeg står og mangler?". Få et overblik over, hvad dine muligheder er for at udføre test af dit produkt i infrastrukturen, og find ud af, hvor du finder vejledningsmaterialer.

Links til udviklingsvendte sider

Test dit produkt af i infrastrukturen
Siden om test udfolder hvilke muligheder du har for at udføre selvbetjente test, og lister samtidig muligheder og begrænsninger ved hver af dem. Bemærk, at der også er videomateriale til at understøtte tekst. Hvis du er leverandør på SKI 02.19-aftalen fra 2019 finder du også krav om klarmelding.
Læs mere her

Vejledningsmaterialer
Bibliotek af vejledninger - både som PDF og i videoformat.
Læs mere her

Drift og forvaltning

"Hvad gør jeg, hvis jeg har brug for support i tilfælde af nedbrud, og hvad gør jeg for at opnå trust til de mange dele i infrastrukturen?". Få et overblik over, hvad du skal gøre, hvis du har brug for support eller i forbindelse med certifikater, og hvordan du finder mere generel information om drift.

Links til drifts- og forvaltningsvendte sider

Kontakt og support
Her finder du en oversigt over, hvem du skal kontakte i forbindelse med support af den fælleskommunale infrastruktur. Her finder du telefonnummer, email og åbningstider for helpdesk. Bemærk at kontakt og support også fungerer som hovedside for drift, hvilket vil sige du finder en række andre brugbare sider ude i menuen til venstre.

Læs mere her

Driftstatus
Her kan du følge med i status for drift af den fælleskommunale infrastruktur. Infrastrukturen driftes af henholdsvis KMD og IBM. Derfor skal du også tilmelde dig siden på drift, hvis du ønsker notifikationer omkring servicevinduer, fejlrettelser, forstyrrelser i driften m.v.
Læs mere her

Supportydelser
Her kan du læse mere om de mange ydelser, der tilbydes, og samtidig bestille dem. Bemærk der også er et sorteringsværktøj, der gør det nemt at finde den ydelse, du leder efter.
Læs mere her

Certifikater
Her finder du alle de certifikater, der skal anvendes til at opnå 'trust' til de forskellige komponenter i den fælleskommunale infrastruktur.
Læs mere her

Hold dig ajour med nyhedsbreve
Hold dig opdateret med seneste nyt om events, nyheder, servicevinduer, samt om ændringer til specifikke integrationer.
Læs mere her

Ligger du inde med en god ide eller feedback til os vedrørende linksamlingen?

Kan du ikke finde de ting, du leder efter, eller har du forslag til information, vi mangler? Så ret henvendelse til os via FKI@kombit.dk.