Gå til hovedindhold

Beredskabsydelse til Fælleskommunal Adgangsstyring i Eksternt testmiljø

Navn

Beredskabsydelse til Fælleskommunal Adgangsstyring i Eksternt testmiljø

Kategori

Teknisk support

Kunderejsefase

Udvikling og test

Leverandør

KMD

Beskrivelse

Denne ydelse er rettet mod anvendere, der har behov for et teknisk beredskab hos Fælleskommunal Adgangsstyrings leverandør(-er) i forbindelse med fx gennemførsel af implementering i Eksternt testmiljø for at sikre ekstra opmærksomhed i forbindelse med dennes opgaver i testmiljøet.

Supportydelsen giver bestiller mulighed for at bestille et teknisk beredskab i forbindelse med en bestillers planlagte: 

  • Hul igennem test
  • Systemintegrationstest
  • End to end test 

Forventet udbytte

Supportberedskabet bistår med eventuel fejlsøgning, fejlfinding og løsningsforslag.

Målgruppe

Anvendere, der har behov for et teknisk beredskab hos Fælleskommunal Adgangsstyrings leverandør(-er) i forbindelse med fx gennemførsel af implementering i Eksternt testmiljø for at sikre ekstra opmærksomhed i forbindelse med dennes opgaver i testmiljøet.

Vilkår

Ydelsen tilbydes som telefonisk kontakt til en tekniker, der er til rådighed i beredskabsperioden, og som er klar til at blive kontaktet og supportere bestillers idriftsættelse.

Beredskabets varighed specificeres ved bestilling og de nærmere betingelser afklares under bestillingen. Beredskabets varighed er dog minimum 3 timer og maksimum 2 uger.

Beredskabets rådighed er inden for normal dansk arbejdstid (hverdage 8:00 til 16:00). Skulle der være behov for et beredskab udenfor dette tidsrum, bestilles og prissættes dette særskilt.

Eventuelle fejl, der måtte blive identificeret i forbindelse med anvenders idriftsættelse rejses af bestiller via incidentprocessen, og registreres ikke af det tekniske beredskab.

Forudsætninger

Supportberedskabet har inden beredskabsperiodens start modtaget relevant dokumentation herunder specificerede detaljer vedrørende det pågældende it-system, samt liste over integrationer som løsningen inkluderer, således at beredskabet er orienteret om og har overblik over bestillers løsning og opsætning inden beredskabsperioden starter.  

Reaktionstid

5 arbejdsdage

Leveringstid

Aftales individuelt

Prismodel

Time & Material

Enheder

Minimum tre timer

Enhedspris

1.500 kr.

Relaterede supportydelser

Selvstændig ydelse 

Beredskabsydelse til Fælleskommunal Adgangsstyring i Eksternt testmiljø
Bestil