Gå til hovedindhold

Beredskabsydelse til Fælleskommunal Beskedfordeler i produktionsmiljøet

Navn

Beredskabsydelse til Fælleskommunal Beskedfordeler i produktionsmiljøet

Kategori

Teknisk support

Kunderejsefase

Drift

Leverandør

KMD

Beskrivelse

Denne ydelse er rettet mod anvendere, der har behov for et teknisk beredskab hos Fælleskommunal Beskedfordelers leverandør(-er) i forbindelse med fx gennemførsel af implementering i produktionsmiljøet for at sikre ekstra opmærksomhed i forbindelse med dennes opgaver i produktionsmiljøet.

Supportydelsen giver bestiller mulighed for at bestille et teknisk beredskab i forbindelse med bestillerens planlagte idriftsættelse.

Forventet udbytte

Supportberedskabet bistår med fejlsøgning, fejlfinding og løsningsforslag.

Målgruppe

Anvendere, der har behov for et teknisk beredskab hos Fælleskommunal Adgangsstyrings Beskedfordelers leverandør (-er) i forbindelse med fx gennemførsel af implementering i produktionsmiljøet for at sikre ekstra opmærksomhed i forbindelse med dennes opgaver i produktionsmiljøet.

Vilkår

Ydelsen tilbydes som telefonisk kontakt til en tekniker, som er til rådighed i beredskabsperioden, og er klar til at blive kontaktet og supportere bestillers idriftsættelse. Kontakten initieres af bestiller.

Beredskabets varighed specificeres ved bestilling og de nærmere konditioner afklares i samarbejde med beredskabet under bestillingen. Beredskabets varighed er dog minimum 3 timer og maksimum to uger.

Beredskabets rådighed er inden for normal dansk arbejdstid (hverdage 8:00 til 16:00). Skulle der være behov for et beredskab udenfor dette tidsrum, bestilles og prissættes dette særskilt.

De fejl og mangler, der måtte blive identificeret i forbindelse med anvenders idriftsættelse skal indmeldes og registreres via incidentprocessen af bestilleren med assistance fra det tekniske beredskab.

Forudsætninger

Supportberedskabet har inden beredskabsperiodens start modtaget relevant dokumentation herunder specificerede detaljer vedrørende det pågældende it-system, samt liste over integrationer som løsningen inkluderer, således at beredskabet er orienteret om og har overblik over bestillers løsning og opsætning inden beredskabsperioden starter.  

Reaktionstid

5 arbejdsdage

Leveringstid

Aftales individuelt

Prismodel

Time & Material

Enheder

Minimum tre timer

Enhedspris

1.500 kr.

Relaterede supportydelser

Selvstændig ydelse

Beredskabsydelse til Fælleskommunal Beskedfordeler i produktionsmiljøet
Bestil