Gå til hovedindhold
Computer med KOMBIT-mappe
Nyhed

Få overblik over leverandørernes klarmelding af integrationer på SKI 02.19

KOMBIT har udarbejdet et overbliksværktøj, så du nemt og hurtigt kan danne dig et overblik over, hvad leverandørerne har selvangivet og klarmeldt på de enkelte services i SKI 02.19.

I november måned 2020 bad KOMBIT og SKI leverandørerne på 02.19 rammeaftalen om at melde deres allerede klargjorte integrationer ind til KOMBIT. Siden er der kommet en del klarmeldinger ind – både hele- og delvise klarmeldinger.

Overblik over selvangivelser og klarmeldinger
I takt med at klarmeldingerne er rullet ind den seneste måned, har KOMBIT udarbejdet et overbliksværktøj, som giver dig et overblik over, hvad leverandørerne på SKI 02.19 har selvangivet, samt hvilke services de har klarmeldt.

Du finder overbliksværktøjet i Digitaliseringskataloget på informationssiden for SKI 02.19 under overskriften ‘Klarmeldingskriterier’.

Sådan bruger du overbliksværktøjet
Værktøjet er låst med en adgangskode, da det udelukkende er tiltænkt kommuner. Du skal derfor starte med at rette henvendelse til klarmelding@kombit.dk for at få udleveret adgangskoden.

Når du har fået udleveret adgangskoden, kan du dykke ned i selve værktøjet. Til at hjælpe dig i gang, har vi oprettet en fane, som du bør læse, før du går i gang. Fanen hedder ‘Læs mig’.

Overbliksværktøjet kan bruges uden yderligere dokumenter, men forudsætter dog, at du har et vidst kendskab til selve klarmeldingsprocessen og klarmeldingskriterierne. Vi anbefaler derfor, hvis du er novice, at du også får læst dokumenterne i ‘Dokumentpakke til klarmelding’. På den måde er du klædt bedst mulig på til at læse og forstå indholdet i overbliksværktøjet.

‘Dokumentpakken til klarmelding’ findes på samme informationsside som overbliksværktøjet.

Spørgsmål til klarmeldingsprocessen
Hvis du har spørgsmål, kan du rette henvendelse til klarmelding@kombit.dk.

 

Nyhedsoversigt