Gå til hovedindhold
Computer
Nyhed

Følg med i udskiftningen af OCES2-certifikater i infrastrukturen

I Digitaliseringskataloget, kan du nu følge med i status og tidsplan for udskiftningen af OCES2-certifikater i den fælleskommunale infrastruktur.

De eksisterende OCES2-certifikater i den fælleskommunale infrastruktur skal skiftes ud med nye OCES3-certifikater frem mod 30. juni 2023, hvor Digitaliseringsstyrelsen udfaser brugen af OCES2-certifikater.

KOMBIT og leverandørerne af infrastrukturen er derfor i gang med at gøre infrastrukturen klar til at kunne håndtere OCES3-certifikater og koordinere udskiftningen af certifikaterne.

Find information om udskiftningen i Digitaliseringskataloget

Vi har samlet information om udskiftningen af certifikaterne på siden Udskiftning af OCES2-certifikater i den fælleskommunale infrastruktur i Digitaliseringskataloget.

På siden kan du læse om status på arbejdet og finde links til mere information om forskellen mellem OCES2- og OCES3-certifikater.

Siden vil løbende blive opdateret med seneste status.

Tidsplan for udskiftning

Der er nu også en første version af planen for udskiftningen af OCES2-certifikaterne i infrastrukturen klar.

Du kan følge med i den aktuelle tidsplan på siden om udskiftningen.

Statusmails til kommuner og leverandører

I løbet af de næste måneder, vil kommunernes it- og digitaliseringschefer og infrastrukturansvarlige samt leverandørerne af anvendersystemer modtage statusmails om udskiftningen af OCES2-certifikaterne.

Den første statusmail er allerede blevet sendt til kommunerne og leverandørerne med information om den nye side i Digitaliseringskataloget.

Har du spørgsmål eller kommentarer?

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer til processen med certifikatskift, er du velkommen til at kontakte os på kdi@kombit.dk.

 

Nyhedsoversigt