Gå til hovedindhold
Stor dør til reception
Nyhed

Hjælp os med at forbedre den fælleskommunale infrastruktur

KOMBIT opfordrer kommunale it-leverandører til at give feedback om den fælleskommunale infrastruktur

To gange om året bliver der i KOMBIT-regi sendt brugertilfredshedsundersøgelser ud via de mange projekter/løsninger. Det er her KOMBIT bliver klogere på den generelle tilfreds med vores løsninger, og om, hvor vi kan sætte ind for at blive endnu bedre.

I KDI har vi traditionelt udsendt vores brugertilfredshedsundersøgelse til landets kommuner, men som noget nyt udsender vi dem nu også til leverandører af løsninger, der bruger infrastrukturen.

Hvad spørger vi om?

Vi er interesserede i leverandørernes feedback om:

  • Fælleskommunalt Organisationssystem
  • Fælleskommunalt Administrationsmodul
  • Digitaliseringskataloget
  • Infrastrukturen i sin helhed – dette er en mere generel undersøgelse af, hvordan infrastrukturen skaber værdi

Det er vigtigt for os at høre din ærlige mening om disse systemers brugergrænseflader, og vi håber derfor, at du vil investere de ca. 5-10 minutter, det tager at besvare spørgsmålene.

Måske modtager du spørgeskemaet fra en kommune, du leverer til

Som nævnt modtager kommunerne en række spørgeskemaer, og vi har i denne omgang opfordret dem til at videresende spørgeskemaerne til deres leverandører. Hvis du også modtager et af spørgeskemaerne fra en kommune, skal du derfor kun udfylde det én gang.

Hvad bruger vi undersøgelserne til?

Resultaterne bliver gennemgået af KOMBIT, og bliver brugt til at prioritere fremadrettede indsatser til at forbedre den fælleskommunale infrastruktur.

Links til spørgeskemaerne
 

 

Nyhedsoversigt