Gå til hovedindhold
Mand der kigger ind i kameraet
Nyhed

”Kommunernes Data og Infrastruktur” bliver til ”Fælleskommunal Infrastruktur”

Du skal fremadrettet skrive til FKI@kombit.dk, når du ønsker at kontakte KOMBIT vedrørende den fælleskommunale infrastruktur.

I forbindelse med lanceringen af KOMBITs nye strategi, er der sket en række organisatoriske ændringer i KOMBIT, der skal understøtte implementeringen af den nye strategi på bedst mulige vis.

Du kan læse mere om den nye strategi her.

KDI bliver til FKI

I relation til den fælleskommunale infrastruktur betyder det blandt andet, at vi ændrer navnet på den enhed i KOMBIT, der forvalter og videreudvikler den fælleskommunale infrastruktur.

”Kommunernes Data og Infrastruktur (KDI)” ændres til ”Fælleskommunal Infrastruktur (FKI)”.

Det nye navn understreger i højere grad sammenhængen til det ”fælleskommunale”, som vi i forvejen anvender til navngivningen af infrastrukturens løsninger.

Selvom ”Data” udgår af navnet, betyder det ikke, at den fælleskommunale infrastruktur stopper med at udstille integrationer og services til udveksling af data. I stedet skal ”Infrastruktur” ses som en samlet betegnelse for både funktionsunderstøttelse og dataudveksling.

Ny mailadresse

For dig, der anvender eller arbejder med den fælleskommunale infrastruktur i det daglige, betyder det, at du fremadrettet skal kontakte Fælleskommunal Infrastruktur på vores nye mailadresse FKI@kombit.dk.

Din henvendelse vil fortsat komme igennem vores eksisterende proces for henvendelser, hvor den bliver tildelt et team i Fælleskommunal Infrastruktur eller sendt videre til support hos leverandørerne af den fælleskommunale infrastruktur.

Oplever du fejl, incidents eller andre tekniske udfordringer, skal du stadigvæk kontakte Helpdesk.
 

Nyhedsoversigt