Gå til hovedindhold
tastatur
Nyhed

Ny proces for henvendelser til FKI

​​​​​​​Den nye proces sikrer en bedre oplevelse og højere serviceniveau, når du henvender dig til vores postkasse FKI@kombit.dk.

Bemærk: Nyheden er oprindeligt udgivet 7. november 2022. Den er blevet tilpasset 1. november 2023 med ny e-mailadresse til Fælleskommunal Infrastruktur.

Fælleskommunal Infrastruktur (FKI) har fået ny proces i bestræbelsen på at blive endnu skarpere i vores håndtering af henvendelser. Den nye proces indebærer et service management system, der automatisk videresender og tildeler en henvendelse til et team i FKI eller til en af leverandørerne af den fælleskommunale infrastruktur.

Hensigten er at minimere det tidsfordyrende led, der har eksisteret i kraft af de manuelle processer varetaget af FKI's medarbejdere, der har stået for at modtage, visitere og ekspedere henvendelser. Fremadrettet betyder det, at din henvendelse hurtigere lander det rette sted, og at du kan se frem til en hurtigere svartid. 

Data, data, data

En fordel ved at håndtere vores henvendelser i et service management system fremfor i forskellige postkasser er, at vi får foræret en stor mængde data og information.

Fremadrettet kan den data eksempelvis bruges til at måle på svartider, til at identificere, hvor der mangler tilstrækkelig viden om fx integrationer og meget, meget mere. På sigt betyder det, at vi mere målrettet kan sætte ind de steder, hvor behovet er størst.

Skal jeg gøre noget anderledes?

Nej, du skal fortsat sende din henvendelse til FKI@kombit.dk, hvis du har brug for forretningsmæssig afklaring i forbindelse med anvendelse af den fælleskommunale infrastruktur, fx hvilke integrationer, der kan skabe mere værdi i din forretning. Du vil modtage en automatisk mail retur med kvittering for modtagelse af din henvendelse og med oplysning om det sagsnummer, din henvendelse er blevet tildelt.

Oplever du fejl, incidents eller andre tekniske udfordringer, skal du stadigvæk kontakte de respektive helpdesks.

Løsningen er i luften

Ændringerne til vores nye henvendelsesproces er allerede gået i luften, og effektueret.

Har du spørgsmål til ændringerne til processen, så skriv en mail til FKI@kombit.dk.

Nyhedsoversigt