Gå til hovedindhold

Oprettelse af serviceudbyders webservice

Oprettelse af serviceudbyders webservice

Leveres af IBM

Hvis du ikke har et EAN-nummer, kan du istedet indtaste '00000000'.
Kun én fil.
50 MB grænse.
Tilladte typer: pdf, doc, docx, ppt, doc, docx, xls, xlsx, ppt, pptx, zip, pdf, txt, csv, xml, png, jpg, jpeg.

Vilkår om betaling og fakturering:  

Bemærk venligst, at når du foretager en bestilling og din bestilling er gennemført, accepterer og godkender du følgende:  
 

  • Betalingsforpligtelser gælder overfor den person som foretager bestilling og al fakturering vil blive sendt til denne person der står som bestiller, selvom det måske er en tredje part som er kontaktperson for denne ydelse.
  • Bestilleren modtager og betaler alle fakturaer for denne serviceydelser senest 14 dage efter, at regningen er blevet afsendt, medmindre parterne har aftalt andet skriftligt.
  • Betalingsforpligtelsen bortfalder ikke hvis der ikke er foretaget en rettidig afbestilling af den bestilte ydelse.
  • Bestilleren bliver faktureret for ydelsen umiddelbart efter ydelsen er leveret.
  • Fakturaer foretages ved det angivet navn og CVR eller EAN-nummer.  
  • Samtykkeerklæring for modtagelse af fakturaer direkte fra Ydelsesleverandører. Bestilleren giver hermed ved bestilling af denne ydelse en samtykkeerklæring for at KOMBIT må videregive faktureringsoplysninger til ydelsesleverandører, med det formål at modtage fakturaer på den bestilte ydelse. Bestilleren er til enhver tid berettiget til at ajourføre faktureringsoplysninger ved at kontakte KOMBIT eller Ydelsesleverandører direkte.  Bestilleren har mulighed for at få oplyst de faktureringsoplysninger, som KOMBIT har registeret ved bestilling af den specifikke ydelse. Oplysningerne får man ved henvendelse til KDI eller ydelsesleverandøren