Gå til hovedindhold
Bygning
Nyhed

Status på udbud af ‘Rammeaftale om Applikationsudvikling og -Drift i den Åbne Fælleskommunale Infrastruktur’

KOMBIT har i løbet af foråret 2023 afholdt markedsdialog og individuelle markedsdialoger med interesserede leverandører.

I foråret 2023 annoncerede KOMBIT et ønske om at indgå en rammeaftale om applikationsudvikling og -drift i den fælleskommunale infrastruktur.

Rammeaftalen skal understøtte realiseringen af “Infrastruktur 2.0”, der blandt andet indeholder genudbud af centrale systemer på den fælleskommunale infrastruktur, herunder blandt andet Fælleskommunalt Sags- og Dokumentindeks, Beskedfordeleren, Organisationssystemet mv.

Status på tidsplanen 

Markedsdialog for potentielle leverandører.

  • Her finder du præsentationsmaterialet (bemærk at datoen for udsendelse af udbudsmateriale, der fremgår i materialet, ikke længere er gældende). Læs svar på spørgsmål, der blev stillet til markedsdialogen her.

Indiviudel markedsdialog med interesserede leverandører

  • KOMBIT har i løbet af foråret 2023 afholdt individuel markedsdialog med interesserede leverandører. Vi takker for interessen og reviderer nu udbudsmaterialet med afsæt i dialogerne og relevante input.

Udsendelse af udbudsmateriale

  • KOMBIT har tidligere udmeldt at en forventet dato for udsendelse af udbudsmateriale kunne være den 1. september 2023 – grundet forsinkelse er denne dato ikke længere gældende.

    Dato for udsendelse af udbudsmateriale er på nuværende tidspunkt ikke fastlagt.
    Vi vender tilbage snarest med en ny forventet dato for udsendelse af udbudsmaterialet.
     

Mere information om rammeaftalen

Har du spørgsmål relateret til rammeaftalen kan du skrive til kdi@kombit.dk
 

Nyhedsoversigt