Gå til hovedindhold

Event

Webinar: Infrastrukturens Onboardingsprogram for kommuner

Sidst opdateret: 19/06/2021 12:28

Tid

27. maj 2021 13.00 - 16.00 + Tilføj til kalender

Beskrivelse

Formål: At give overblik og indblik i Infrastrukturens Onboardingsprogram, der skal sikre udbredelse, anvendelse og nyttiggørelse af den fælleskommunale infrastruktur og skabe grundlaget for at den enkelte kommune kan tage stiling til egen involvering i Onboardingsprogrammet og derved sikre håndhævelse af krav om integration til den fælleskommunale infrastruktur. 

Beskrivelse af webinaret: På webinaret får du overblik og indblik i Infrastrukturens Onboardingsporogram. Kommuner med erfaring fra tilslutningsforløb af ESDH, Jobcenter og EOJ fortæller om, hvad man som pilotkommune skal være opmærksom på og hvad man opnår ved at deltage. KOMBIT understøtter og faciliterer, at kommuner med samme leverandør etablerer grundlaget for at samarbejde om onboarding, så pilotkommunen ikke står alene. 

Leverandører kan tilmelde sig et særlig webinar målrettet leverandører d. 25. maj. Klik her for at læse mere om webinaret.

Læs mere om Infrastrukturens Onboardingsprogram her.

Målgruppe

Webinaret er målrettet kommunale beslutningstagere og ansvarlige for udbredelse, anvendelse og nyttiggørelse af den fælleskommunale infrastruktur, herunder for indkøb via fx SKI 02.19. Målgruppen omfatter fx kommunens infrastrukturansvarlig, KOMBIT-programleder, it-/digitaliseringschef og de personer, der stiller og håndhæver krav om, at kommunens it-systemer skal integrere til den fælleskommunale infrastruktur.

Sted

Webinaret afvikles via Microsoft Teams.