Gå til hovedindhold

Bliv din egen Identity Provider (IdP)

Bliv fri for at "låne" en kommunes IdP ved at etablere din egen

Mange leverandører, der integrerer til Adgangsstyring for brugere, har udfordringer når det gælder test af adgangsstyring. Typisk er du som leverandør afhængig af at ”låne” en kommunes identity provider (IdP), da langt de færreste leverandører selv har tid eller de fornødne ressourcer til at installere og konfigurere en IdP.

Ikke alle kommuner har en fungerende IdP i det eksterne testmiljø, ExtTest, og det kan være svært, at få etableret kontakt og få prioriteret oprettelse af testbrugere. Det kan også være uhensigtsmæssigt for kommunen, at oprette testbrugere for leverandører, da visse kommuner benytter deres produktions-AD som brugerkatalog. Ydermere kan det være, at du ofte i udviklingsfasen har behov for at ændre i din sikkerhedsmodel, efterhånden som dit produkt modnes, så du har ofte brug for at ændre i roller og brugere.

Det kan derfor være fordelagtigt for dig at etablere din egen IdP.

KOMBIT lancerer derfor nu en vejledning til opsætning af egen IdP med et open source-produkt, der gør det nemt for nuværende og kommende leverandører at komme i gang eller videre med Adgangsstyring for brugere. Videoen tager udgangspunkt i kom-godt-i-gang-vejledningen om tilslutning af brugervendt system

Ting du skal bruge for at komme igang som egen IdP

Ligger du inde med en god ide eller feedback til os vedrørende vores vejledningsmateriale om at blive sin egen Identity Provider?

Ønsker du at kontakte os omkring vejledningsmaterialet om at blive sin egen Identity Provider kan du kontakte KOMBIT FKI@kombit.dk.