Gå til hovedindhold
glasfacade
Nyhed

Opdateringer til en række af infrastrukturens CPR-integrationer

Fremover bliver det også muligt at søge på AdresseUUID, se om et barn har delt bopælsstatus og tjekke om en given borger er underlagt begrænset eller fuldt værgemål via CPR-integrationer i den fælleskommunale infrastruktur.

Med releasen til Serviceplatformen den 13. maj 2022 opdateres den fælleskommunale infrastrukturs CPR-replika med tre nye felter fra CPR-kontoret: "AdresseUUID", "Delt bopæl" og "Delvis værgemål".

Konkret betyder det, at tre af de integrationer, der indgår i CPR-replikaet, opdateres med nye versioner. Anvendere, som ønsker at benytte de nye felter, skal derfor sikre sig, at de benytter den rigtige version.

Nedenfor kan du læse mere om hvilke integrationer, der opdateres og hvilke versioner, de nye felter vil være tilgængelige i.

Nye versioner af CPR-integrationer

De integrationer, der opdateres i forbindelse med tilføjelsen af de nye felter, er:

SF1520 CPR replika opslag

Integrationen opdateres med en ny integrationsversion 4.0, der indeholder nye versioner af integrationens to services: 

  • CPRQueryService opdateres med en ny version 3.0. I den nye version er det muligt at søge på aktive adresser i Danmark gennem det nye felt "AdresseUUID".
  • PersonBaseDataExtendedService opdateres med en ny version 5.0 med de tre nye felter fra CPR-kontoret.

Det vil stadig være muligt at benytte de eksisterende versioner (henholdsvis 2.0 og 4.0) af de respektive services. Disse vil dog ikke indeholde de nye felter.

SF1525 Persondata Samling Hent

Integrationsversionen opdateres til version 2.1 for at afspejle, at de nye felter er tilgængelige.

Den eksisterende version 2.0 af servicen PersonStamoplysningerSamlingHent er allerede forberedt til håndtering af de tre nye felter. Nuværende anvendere kan derfor benytte de nye felter uden at skifte til anden version.

SF6002 CPR Abonnement

Integrationen opdateres med en ny integrationsversion 2.0, der indeholder en ny version af integrationens service:

  • CprSubscriptionService opdateres med en ny version 2.0. Den nye version indeholder de tre nye felter fra CPR-kontoret. Hvis der bestilles et nyt initielt load via den nye service, vil de tre nye felter blive udstillet. 

Det vil stadig være muligt at benytte den eksisterende version 1.1 af CprSubscriptionService. Denne vil dog ikke indeholde de nye felter.

Serviceaftaler på de nye versioner

Efter releasen den 13. maj, vil de nye versioner blive verificeret. Når det er sket, vil det blive muligt at indgå serviceaftaler på de nye serviceversioner i Fælleskommunalt Administrationsmodul – dette sker forventeligt i uge 20.

Vi sender notifikationer ud for de respektive integrationer, når der er åbnet op for indgåelse af serviceaftaler og dokumentationen er tilgængelig i Digitaliseringskataloget.

Hold dig opdateret

På de enkelte integrationssider for SF1520, SF1525 og SF6002 kan du under punktet "Tilmeld notifikationer" tilmelde dig notifikationslisten, så du altid er opdateret med senest nyt om integrationen.

Benytter du flere integrationer i den fælleskommunale infrastruktur kan du benytte siden her, hvor du kan tilmelde dig flere nyhedslister ad gangen.

Nyhedsoversigt