Gå til hovedindhold
Topbillede - by og trafik

SKI 02.19 og den fælleskommunale infrastruktur

Digitaliseringskataloget giver overblik over integrationer, der er en del af SKIs rammeaftale 02.19.

Fra ”gammel” til ny 02.19

Den nuværende rammeaftale er fra 2019. Den afløste en tidligere aftale fra 2014, hvor der også var krav om integrationer til infrastrukturen.

I den nye aftale er alle de tidligere krav til leverandørernes løsninger med. Der er også kommet nye krav til om bl.a. adgang til data om Sygesikring, Social Pension – helbredsprocenter, opslag i ydelser på tværs af myndigheder (Terminalservice), adgang til Fjernprint-løsning med mere. Løsningernes snitflader til infrastrukturen er med i aftalens priser.

Tidsfristerne

Hvis du er leverandør eller kunde på en aftale på den ”gamle” 02.19, kan du se tidsfristerne for integrationerne i denne oversigt.

Du kan se tidsfristerne for den nye aftale i denne oversigt.

Find integrationerne i Digitaliseringskataloget

I Digitaliseringskataloget har vi markeret hvilke integrationer, der er en del af 02.19. Du kan se dem på denne liste, hvor vi har filtreret på integrationer markeret med '(SKI 02.19)'.

Klarmeldingskriterier

I rammeaftale 02.19 SaaS-Cloud er der krav om, at leverandørerne tilslutter deres løsninger på aftalen til relevante integrationer i den fælleskommunale infrastruktur.

For at sikre at tilslutningsforløbet lever op til kravene i SKI 02.19 rammeaftalen, har KOMBIT formuleret kriterier til hver integration – klarmeldingskriterierne.

Med klarmeldingskriterierne har vi forsøgt at gøre det nemt og overskueligt for kommunen og kommunens leverandør at kvalitetssikre de fælleskommunale integrationer, som bruges i deres løsning. 

Dokumentpakke til klarmelding

I vores dokumentpakke finder du en nærmere beskrivelse af klarmeldingsprocessen, de integrationsspecifikke klarmeldingskriterier, hvilke trin du skal igennem, samt de dokumenter som du skal bruge for at komme i mål med klarmeldingen.

    Overblik over selvangivelser og klarmeldinger

    Har du behov for at danne dig et overblik over, hvad leverandørerne har selvangivet og klarmeldt på de enkelte services i SKI 02.19, kan du gøre brug af vores overbliksværktøj over selvangivelser og klarmeldinger.

    For at få tilsendt adgangskoden til værktøjet, bedes du rette henvendelse til kdi@kombit.dk. Adgangen er begrænset til kommuner. Leverandører får således ikke udleveret adgangskoden.