Gå til hovedindhold
Billede med ikon

SKI 02.19 og den fælleskommunale infrastruktur

Bliv klogere på de dele af den fælleskommunale infrastruktur, som kan købes på SKI 02.19 rammeaftalen.

Den nuværende rammeaftale er fra 2019. Den afløste en tidligere aftale fra 2014, hvor der også var krav om integrationer til infrastrukturen.

I den nye aftale er alle de tidligere krav til leverandørernes løsninger med. Der er også kommet nye krav til om bl.a. adgang til data om Sygesikring, Social Pension – helbredsprocenter, opslag i ydelser på tværs af myndigheder (Terminalservice), adgang til Fjernprint-løsning med mere. Løsningernes snitflader til infrastrukturen er med i aftalens priser.

I august 2023 forventes den nye SKI 02.19 at træde i kraft. Du du kan læse mere om nye krav til den fælleskommunale infrastruktur i nyheden her. Bemærk venligst, at nyheden er fra september 2022, hvor høringsperioden for kommentarer, endnu ikke var afsluttet. Der kan derfor stadig komme mindre rettelser til det endelige udbudsdesign.

Tidsfristerne

Hvis du er leverandør eller kunde på en aftale på den ”gamle” 02.19 (2014), kan du se tidsfristerne for integrationerne i denne oversigt.

Du kan se tidsfristerne for den nye aftale (2019) i denne oversigt.

Find integrationerne i Digitaliseringskataloget

I Digitaliseringskataloget har vi markeret hvilke integrationer, der er en del af 02.19. Du kan se dem på denne liste, hvor vi har filtreret på integrationer markeret med '(SKI 02.19)'.

Klarmeldingskriterier

I rammeaftale 02.19 SaaS-Cloud stilles der krav om, at leverandøren tilslutter sin løsning på aftalen til relevante integrationer i den fælleskommunale infrastruktur. Til at understøtte processen omkring anvendelse og opfyldelse af funktionalitet har KOMBIT opstillet en række klarmeldingskriterier for hver af de integrationer, der er en del af SKIs rammeaftale 02.19.

Klarmelding af integrationer

På informationssiden "Klarmelding af integrationer" finder du alt det materiale, som du skal bruge for at komme i gang og og i mål med din klarmelding til den fælleskommunale infrastruktur.

Det er også på samme informationsside, du finder det kommunale overbliksværktøj, så du kan følge med i indgivne klarmeldinger fra kommunale it-leverandører.