Gå til hovedindhold
Topbillede - by og trafik

SKI 02.19 og den fælleskommunale infrastruktur

Bliv klogere på de dele af den fælleskommunale infrastruktur, som kan købes på SKI 02.19 rammeaftalen.

På denne side kan du læse om:

Fra ”gammel” til ny 02.19

Den nuværende rammeaftale er fra 2019. Den afløste en tidligere aftale fra 2014, hvor der også var krav om integrationer til infrastrukturen.

I den nye aftale er alle de tidligere krav til leverandørernes løsninger med. Der er også kommet nye krav til om bl.a. adgang til data om Sygesikring, Social Pension – helbredsprocenter, opslag i ydelser på tværs af myndigheder (Terminalservice), adgang til Fjernprint-løsning med mere. Løsningernes snitflader til infrastrukturen er med i aftalens priser.

Tidsfristerne

Hvis du er leverandør eller kunde på en aftale på den ”gamle” 02.19, kan du se tidsfristerne for integrationerne i denne oversigt.

Du kan se tidsfristerne for den nye aftale i denne oversigt.

Find integrationerne i Digitaliseringskataloget

I Digitaliseringskataloget har vi markeret hvilke integrationer, der er en del af 02.19. Du kan se dem på denne liste, hvor vi har filtreret på integrationer markeret med '(SKI 02.19)'.

Klarmeldingskriterier

I rammeaftale 02.19 SaaS-Cloud er der krav om, at leverandørerne tilslutter deres løsninger på aftalen til relevante integrationer i den fælleskommunale infrastruktur.

For at sikre at tilslutningsforløbet lever op til kravene i SKI 02.19 rammeaftalen, har KOMBIT formuleret kriterier til hver integration – klarmeldingskriterierne.

Med klarmeldingskriterierne har vi forsøgt at gøre det nemt og overskueligt for kommunen og kommunens leverandør at kvalitetssikre de fælleskommunale integrationer, som bruges i deres løsning. 

Dokumentpakke til klarmelding

I vores dokumentpakke finder du en nærmere beskrivelse af klarmeldingsprocessen, de integrationsspecifikke klarmeldingskriterier, hvilke trin du skal igennem, samt de dokumenter som du skal bruge for at komme i mål med klarmeldingen. Hvis du ønsker at sende en klarmelding ind, kan du gøre det på klarmelding@kombit.dk.

    Overblik over selvangivelser og klarmeldinger

    Har du behov for at danne dig et overblik over, hvad leverandørerne har selvangivet og klarmeldt på de enkelte services i SKI 02.19, kan du gøre brug af vores overbliksværktøj over selvangivelser og klarmeldinger.

    For at få tilsendt adgangskoden til værktøjet, bedes du rette henvendelse til klarmelding@kombit.dk. Adgangen er begrænset til kommuner. Leverandører får således ikke udleveret adgangskoden.