Gå til hovedindhold
Billede med hånd og ikon

Værktøjskassen til Infrastrukturen

Hjælp til dig, der arbejder med at udbrede kendskabet til og anvendelsen af den fælleskommunale infrastruktur i din kommune.

Her bliver du guidet til information, materiale og værktøjer i Digitaliseringskataloget, på kombit.dk eller i KL og KOMBITs Videncenter, der understøtter dit arbejde med den fælleskommunale infrastruktur.

Vi har struktureret værktøjerne i fem såkaldte "trædesten", der beskriver vejen til den succesfulde forandring. På den måde kan du tilgå de værktøjer, der understøtter arbejdet med den specifikke trædesten. Du kan afklare din kommunes udgangspunkt via værktøjet Temperaturmålingen, der ud fra de fem trædesten hjælper med at identificere områder, hvor din kommune kan gøre en aktiv og målrettet indsats.

Feedback og input

Værktøjskassens indhold skal udvikles og udbygges sammen med kommunerne. Du kan sende os din feedback og jeres gode, lokale værktøjer, som kan deles med andre kommuner i Værktøjskassen.

Har din kommune udviklet værktøjer eller gennemført processer, som andre kommuner kunne få glæde af, kan du skrive til implementering@kombit.dk med henblik på at dele dem.