Gå til hovedindhold

KOMBIT tættere på kommunerne

KOMBIT prioriterer i 2024 indsatser målrettet enkelte kommuner eller mindre grupper af kommuner, der har brug for hjælp eller sparring til at løse specifikke og infrastrukturrelaterede udfordringer. Typisk er der tale om udfordringer, som optager kommunen og hvor kommunen derfor også har momentum for at gøre en aktiv og målrettet indsats. Flere kommuner henvendt sig og benyttet sig af tilbuddet.

På denne side, kan se hvilke kommuner og aktiviteter der er gennemført og tilgå materiale fra de afviklede aktiviteter.

Gennemførte aktiviteter

Københavns Kommune var også optaget af, hvordan starter en dialog om potentialerne med fagforvaltningernes it- og digitaliseringschefer, it-indkøbsansvarlige og it- og digitaliseringskonsulenter. I den sammenhæng efterspurgte Københavns Kommune konkretisering af hvilken forretningsmæssig værdi tilslutningen til fx Fælleskommunalt Organisationssystem giver for et specifikt it-system.

Ønsker du at læse hele nyheden, der er udarbejdet på baggrund af besøget i Københavns Kommune, så klik her.

Bemærk at links kun er tilgængelige for kommuner i Microsoft Teams kanalen kaldet "Fælleskommunal Infrastruktur - Kommunesamarbejde".

Kan du ikke tilgå kanalen skyldes det, du ikke er medlem. Du ansøger ved at skrive til infrastruktur@kombit.dk, hvor du samtidig skal give dit samtykke.

Planlagte aktiviteter

  • Aabenraa Kommune
  • Kerteminde Kommune
  • Herlev Kommune

Har din kommune brug for hjælp eller sparring?

Hvis du og din kommune har brug for hjælp til at komme videre med en infrastrukturrelateret udfordring, så tøv ikke med at række ud til infrastruktur@kombit.dk – ingen udfordring er for lille.