Gå til hovedindhold
Hængelås-tast på tastatur
Nyhed

OIOIDWS-kodebibliotek klar til brug

Med nyt kodebibliotek kan anvendere, der udvikler i nyere versioner af .Net, nu også kode op imod OIOIDWS-standarden.

I 2021 blev OIOIDWS-standarden indført som ny sikkerhedsmodel på de første integrationer i den fælleskommunale infrastruktur. Der var dog udfordringer med at bruge nyere versioner af udviklingsværktøjet .Net, når anvendere skulle kode imod webservices, der anvender OIOIDWS.

KOMBIT satte derfor gang i et arbejde med at få udviklet et kodebibliotek, der skulle gøre det muligt at bruge .Net til at udvikle op imod webservices med OIOIDWS-baseret sikkerhedsmodel.

Dette kodebibliotek er nu klar til brug.

Om kodebiblioteket

Kodebiblioteket er en videreudvikling af Digitaliseringsstyrelsens OIOIDWS.Net-pakke. I kodebiblioteket er pakken udvidet til at understøtte nyere versioner af .Net.

Du tilgår den nye .Net-pakke via:

Vær opmærksom på, at der i den nye version af pakken refereres til KOMBITs Security Token Service (Fælleskommunal Adgangsstyring for systemer) i stedet for til NemLog-ins Security Token Service.

Der vil ikke blive ydet support på kodebiblioteket/den nye .Net-pakke.

Skal overdrages til Digitaliseringsstyrelsen

Kodebiblioteket kan for nuværende tilgås via de to links ovenfor. Det er dog planen, at pakken skal overdrages til Digitaliseringsstyrelsen med henblik på etablering af en mere permanent løsning.

Der er ikke sat en dato for overdragelse endnu.

Nyhedsoversigt