Gå til hovedindhold

Oprette organisation i det Fælleskommunale Administrationsmodul

Navn

Oprette organisation i det Fælleskommunale Administrationsmodul

Kategori

Teknisk support

Kunderejsefase

Drift

Leverandør

IBM

Beskrivelse

Supportydelsen giver bestiller mulighed for at bestille oprettelse af en organisation, såfremt en organisation ønsker at benytte Fælleskommunalt Administrationsmodul og Serviceplatformen Administrationsmodul og ikke allerede er oprettet i systemet.

Bemærk, at organisationen både oprettes i Fælleskommunalt Administrationsmodul og Serviceplatformen Administrationsmodul, idet der er en integration mellem systemerne, som gør at der kan tilgås servicebeskrivelser på Serviceplatformen direkte fra Fælleskommunalt Administrationsmodul.

Der kræves login i begge systemer for at denne integration virker.

Oprettelse af brugere til Fælleskommunalt Administrationssystem foretages af organisationen selv via NemLog-ins brugeradministration.

Forventet udbytte

Bestillers organisation er oprettet i Administrationsmodulet og Serviceplatformen Administrationsmodul. Der er desuden oprettet én administrator i Serviceplatformen Administrationsmodul, som herefter kan oprette øvrige brugere i Serviceplatformen.

Målgruppe

Denne ydelse er rettet mod leverandører og myndigheder, som har brug for adgang til Fælleskommunalt Administrationsmodul samt Serviceplatformen Administrationsmodul.

Vilkår

Ved korrekt udfyldt formular oprettes organisationen, og kontaktpersonen angivet på bestillingsformularen modtager besked via mail. Ved mangelfuld udfyldelse bliver kontaktpersonen kontaktet. Bestillingformularen kan du downloade via nedenstående link

Forudsætninger

Ydelsen forudsætter, at den organisation, der ønskes oprettet, har brug for adgang til Fælleskommunalt Administrationsmodul samt Serviceplatformen Administrationsmodul.

OBS!: Du skal være opmærksom på, at bestillingsformularen (bilaget nedenfor) først kan udfyldes, når du har bestilt denne ydelse. Dette fordi du skal notere bestillings-ID i formularen - bestillings-ID modtager du via mail, når bestillingen er foretaget. Når blanketten er udfyldt, skal den sendes til FKI@kombit.dk.  Du skal huske at anføre bestillings-ID i mailens emnefelt.  

Reaktionstid

5 arbejdsdage

Leveringstid

5 arbejdsdage

Prismodel

Time & Material

Enheder

2-3

Enhedspris

1.328 kr.

Relaterede supportydelser

Selvstændig ydelse

Oprette organisation i det Fælleskommunale Administrationsmodul
Bestil