Gå til hovedindhold

Bestilling af servicevirtualisering

Bestilling af servicevirtualisering

Leveres af KOMBIT

Hvis du ikke har et EAN-nummer, kan du istedet indtaste 13 ciffer f.eks. '0000000000000'.
Virksomhedstype
Kun én fil.
256 MB grænse.
Tilladte typer: pdf, doc, docx, ppt, doc, docx, xls, xlsx, ppt, pptx, zip, pdf, txt, csv, xml, png, jpg, jpeg.

Vilkår om betaling og fakturering:  

Bemærk venligst, at når du foretager en bestilling og din bestilling er gennemført, accepterer og godkender du følgende:  
 

  • Betalingsforpligtelser gælder overfor den person som foretager bestilling og al fakturering vil blive sendt til denne person der står som bestiller, selvom det måske er en tredje part som er kontaktperson for denne ydelse.
  • Bestilleren modtager og betaler alle fakturaer for serviceydelsen senest 14 dage efter, at regningen er blevet afsendt, medmindre parterne har aftalt andet skriftligt.
  • Betalingsforpligtelsen bortfalder ikke hvis der ikke er foretaget en rettidig afbestilling af den bestilte ydelse.
  • Bestilleren bliver faktureret for ydelsen umiddelbart efter ydelsen er leveret.
  • Fakturaer foretages ved det angivet navn og CVR eller EAN-nummer.  
  • Bestilleren giver hermed ved bestilling af denne ydelse en samtykkeerklæring for at KOMBIT må videregive faktureringsoplysninger til ydelsesleverandører, med det formål at modtage fakturaer på den bestilte ydelse. Bestilleren er til enhver tid berettiget til at ajourføre faktureringsoplysninger ved at kontakte KOMBIT eller Ydelsesleverandører direkte. Bestilleren har mulighed for at få oplyst de faktureringsoplysninger, som KOMBIT har registeret ved bestilling af den specifikke ydelse. Oplysningerne får man ved henvendelse til KOMBIT eller ydelsesleverandøren