Gå til hovedindhold
Billede med ikon

Infrastrukturens Onboardingsprogram

Onboardingsprogrammet hjælper kommunale fagsystemsleverandører med at integrere til den fælleskommunale infrastruktur.

Infrastrukturens Onboardingsprogram er iværksat af Kommunernes Data og Infrastruktur (KDI). Programmet understøtter god integration i forbindelse med kommunale fagsystemsleverandørers tilslutning til den fælleskommunale infrastruktur.

I den nye SKI 02.19-aftale stilles der udvidede krav til infrastrukturen. Vi har derfor forsøgt at bedst muligt imødekomme de nye behov ved at tilbyde en udvidet service.

Næste forløb starter 5. juni, men allerede nu kan du ved tilmelding komme i gang med de forudsætningsskabende integrationer. Det vil sige alt det, der grundlæggende skal være på plads.

Link til tilmelding

Introduktionsfolder: Infrastrukturens Onboardingsprogram

Introduktionsfolderen til Infrastrukturens Onboardingsprogram er henvendt til dig, som skal deltage i programmet. Andre med interesse for Onboardingsprogrammet kan dog også benytte folderen til viden og information.

I folderen kan du bl.a. læse om hvordan Onboardingsprogrammet fungerer i praksis, en detaljeret kalender, hvor du finder information i Digitaliseringskataloget og meget mere.

En hjælp til kommuner og leverandører

Siden etableringen af den fælleskommunale infrastruktur stiller flere og flere kommuner krav til deres leverandører af fagsystemer om at integrere deres fagsystem til infrastrukturen, for at realisere potentialerne af deres investering i netop infrastrukturen. Det sker både gennem individuelle indkøbskontrakter, men også større aftaler som SKI 02.19-rammeaftalen.

Som et led i kommunernes arbejde om at følge op på leverandørernes forpligtelser, har kommunerne bedt KOMBIT om i højere grad at understøtte leverandørernes integration til den fælleskommunale infrastruktur.

Det gælder både de leverandører, som har forpligtet sig til at integrere til infrastrukturen på diverse indkøbskontrakter, men også de leverandører, der egenhændigt kan se et forretningsmæssigt potentiale og derfor ønsker at koble på infrastrukturen.

Vi kalder det Infrastrukturens Onboardingsprogram.