Gå til hovedindhold
SF0101
DemoService
Version
1.0
I drift
Integrationen er med til at give leverandører af kommunale fagløsninger mulighed for at komme godt i gang med at udvikle integrationer til Serviceplatformen. Integrationen skal typisk anvendes i forbindelse med introduktion til Serviceplatformen.

Konkret giver integrationen mulighed for, at systemudviklere kan lave et første servicekald til Serviceplatformen, som viser at der er teknisk adgang mellem systemudviklerens miljø og Serviceplatformens eksterne testmiljø.

1 version i alt

SF0200
Alive Service
Version
2.0
I drift
Integrationen giver leverandører af kommunale fagløsninger mulighed for at tjekke teknisk status på en række af Serviceplatformens komponenter og services. Desuden giver den mulighed for at tjekke ændringshistorik på eksternt udstillede services.

1 version i alt

SF0201
Alive Besked
Version
1.0
I drift
Formålet med integrationen er, at et it-system, som modtager beskeder fra Fælleskommunal Beskedfordeler, har mulighed for at sikre sig, at der er flow i beskederne gennem et dueslag.

Integration er en pendant til SF0200 Alive Service.

1 version i alt

SF1460_A
Modtag besked fra Beskedfordeler (Push) (SKI 02.19)
Version
2.5 Denne version er lukket for tilgang
I drift
Integrationen har skiftet navn til SF1461 Modtag beskeder via Beskedfordeler. Der er ikke sket nogen ændring af funktionaliteten i forbindelse med navneændringen. Ønsker du den funktionalitet, der ligger i SF1460_A, skal du integrere til servicen BeskedFåTilsendt i SF1461.

1 version i alt

SF1460_B
Vedligehold værdiliste i beskedabonnement (SKI 02.19)
Version
2.6 Denne version er lukket for tilgang
I drift
Integrationen har skiftet navn til SF1461 Modtag beskeder via Beskedfordeler. Der er ikke sket nogen ændring af funktionaliteten i forbindelse med navneændringen. Ønsker du den funktionalitet, der ligger i SF1460_B, skal du integrere til servicen VærdilisteRediger i SF1461.

1 version i alt

SF1460_C
Aflever besked til Beskedfordeleren (SKI 02.19)
Version
2.5 Denne version er lukket for tilgang
I drift
Integrationen har skiftet navn til SF1462 Afsend beskeder via Beskedfordeler. Der er ikke sket nogen ændring af funktionaliteten i forbindelse med navneændringen.

1 version i alt

SF1460_D
Hent besked fra Beskedfordeler (Pull) (SKI 02.19)
Version
2.5 Denne version er lukket for tilgang
I drift
Integrationen har skiftet navn til SF1461 Modtag beskeder via Beskedfordeler. Der er ikke sket nogen ændring af funktionaliteten i forbindelse med navneændringen. Ønsker du den funktionalitet, der ligger i SF1460_D, skal du integrere til servicen BeskedHent i SF1461.

1 version i alt

SF1461
Beskedfordeling
Modtag beskeder via Beskedfordeler
Version
1.0
I drift
Formålet med integrationen er, at gøre det teknisk muligt at modtage beskeder om forretningshændelser, som er relevante for sagsbehandling i it-systemer, der er tilknyttet den fælleskommunale infrastruktur.

1 version i alt